Webinář iPREV: Jídlo, které podporuje zdraví: nové poznatky a praktické doporučení
Tým iPREV Vás srdečně zve na webinář na téma „Jídlo, které podporuje zdraví: nové poznatky a praktické doporučení“, který se koná online dne 20.10.2025 od 14:00 do 15:30. Webinář je zdarma.
O webináři
Webinář bude zaměřen na vyváženou stravu, denní doporučované množství přidaných jednoduchých cukrů a soli, jejich obsah v potravinách – konkrétní příklady, umělá sladidla, doporučené množství ovoce a zeleniny na den, prospěšné tuky, důležité mikronutrienty a pitný režim. Do programu budou zařazeny nové poznatky o fruktóze, praktický návod, jak číst etikety a jaká je vhodná úprava pokrmů. Účastníci získají konkrétní doporučení, jaké množství různých složek potravy podporuje zdraví a jak citlivě vést preventivní rozhovor. Součástí programu bude i prostor pro diskuzi a sdílení zkušeností.
Webinářem provede MUDr. Marie Nejedlá, Vysoká škola zdravotnická, Praha, 1.LF UK, 3. LF UK
Registrace je otevřena do 16.10.2025.
Přihlašovací formulář: https://forms.gle/WSazbQb4TJCfEesq5
